Pink Love

ENTRY ABOUT SOSMED RULES LINKIES TUTOBIES +FOLLOW DBOARD

Happy Holiday Guys //
Selasa, 28 Mei 2013 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum. Hello guys.
Rindu windu dekat blog ni. Lama tak update. Berdebu dah. Firstly saya nak bagitahu Happy Holiday Guys. Hope happy dengan holiday korang. Saya juga tak pergi jalan. Hahaha. Hari jumaat ni nak balik kampung. Abang say pwrgy Bandung nanti. Takde orang dekat rumah. Huwaaaa :'(. Sadlife. Sebelum holiday ni, saya ada exam mid years yang susahlah juga, nama exam memang susah, kalau senang bukan exam nama nya tu. Huhu. Okeh malas nak spoil mood holiday saya dengan isu exam mid years ni. Omggg minggu depan kawan-kawan saya semua takde, balik kampung, nasib baik saya pun balik kampung. Excitednya nak balik kampung. Best duduk dekat kampung, boleh jumpa kazen. Omggg tak sabarnya. 

Holiday ni, mak I cakap tak payah pergi holiday sangatlah. Last years nanti baru holiday sakan. Omgg tak sabar nak last years dan I taknak exam PMR. PMR menghantuiku. Omgg. Hajat memang nak pwrgi holiday di sebabkan I ade kelas tambahan. Terpaksalah tak boleh pwrgi holiday. Balik kampung jelah. Balik kampung pun best boleh hirup udara segar. Tenangkan fikiran yang stress ni. Nevermind. Tak sabar nak lepak dekat dusun durian dengan kazen. 

Okehlah you all. I malas nak taip panjang. Hope you all happy dengan holiday ni. Jangan spoil kan mood holiday korang ye. Lastly, HAPPY HOLIDAY YOU ALL.